 |
งานวิจัยตีพิมพ์ / เผยแพร่ ปี 2555 |
|
|
|
 |
1. Structures of T\vo New Phenolic Glycosides, Kaempferiaosides A,and B,
and Hepatoprotective Constituents'from the Rhizomes of Kaemp Jbria parviflora |
ดร.ยุทธนา |
|
|
 |
2. Bacterial Gellulose Film Containing Flavonoids from "Sarapee" (Mammea siamensrs) Flower Extract AgainstSalmonella typhimurium TISTR 292 |
ดร.ยุทธนา |
|
|
|
3. New flav-3-en-3-ol glycosides, kaempferiaosides C and D,and acetophenone glycosides, kaempferiaosides E and F, from the rhizomes of Kaempferia parviflora |
ดร.ยุทธนา |
|
|
|
4. Antidiabetogenic oligostilbenoids and 3-ethyl-a-phenyl-3,4-dihydroisocoumarins from the bark of Shorea roxburghii |
ดร.ยุทธนา |
|
|
|
5. Suppressive effects of coumarins from Msmmea siamensis on inducible
nitric oxide synthase expression in RAW264.7 cells |
ดร.ยุทธนา |
|
|
|
6. Anti-hyperlipidemic constituents from the bark of Shorea roxburghii |
ดร.ยุทธนา |
|
|
|
7. GASTROPROTECTIVE ACTIVITY oF THE EXTRACT FROM Kaempferia
PATVLTIOTA WALL. EX BAKER. ON ETHANOL AND HYDROCHLORI' ACID INDUCED GASTRIC LESIONS IN RATS |
ดร.ยุทธนา |
|
|
|
8. TOTAL PHENOLIC CONTENT AI{D ANTIO) ilDAI\TT ETr'ECT OF
COCO}TUT OIL IVITII EXTRACTED GINGER |
ผศ.ดร.เพ็ญศรี |
|
|
|
9. เปรียบเทียบการเปลี่ยนแปลงปริมาณฟีนอลิคทั้งหมดและความคงตัวของน้ำมันมะพร้าวที่มี
สารสกัดจากขิงและน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ในระหว่างจัดเก็บ
|
ผศ.ดร.เพ็ญศรี |
|
|
|
10. Process optimization of Rubber Cup from Natural Rubber and Natural Fiber |
ผศ.พงษ์พันธ์ |
|
|